top of page
Søg
  • Forfatters billedeChristiane Bjørg

Noget om ..... at blive 54 ?

Opdateret: 19. mar. 2020

Jeg overvejer lige.


Min mor blev kun 54, så det har altid stået som et særligt bjerg, jeg gerne ville henover.

Jeg vil gerne overleve min kære Mutti selvfølgelig. Min bror og jeg var unge, da vi mistede hende, og det er bare tungt at miste en forælder.

Ellers har jeg nemlig overhovedet ikke noget imod at blive 54. Jeg ser måske lidt smågammel ud, og når jeg laver musikvideoer, er jeg nok lidt mindre fokuseret på nærbilleder af mig selv ( ha ), men jeg har det ellers dejligt med at være "voksen". Jeg er på mange måder blevet meget mere cool med tingene. Og modig. Jeg ville ønske, jeg havde haft det mod i starten af min karriere.

Jeg håber, jeg bliver ved med at ha´ det sådan i mange år.
59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page